Om Profilo

Butik & Showroom i Täby Park!

Om oss

Välkommen till Profilo- din pålitliga partner för profilprodukter som hjälper dig att nå dina mål på ett effektivt och minnesvärt sätt. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar som förstärker ditt varumärke och imponerar på din målgrupp.

Vi förstår vikten av att skapa en stark och varaktig närvaro för ditt företag, och vår erfarenhet inom branschen gör oss till det självklara valet för dina profilbehov. Med ett brett utbud av produkter, inklusive muggar, kläder, väskor, teknikprodukter och mycket mer, kan vi hjälpa dig att välja de perfekta produkterna för att förstärka ditt varumärke.

Vi tror på att skapa en personlig upplevelse för våra kunder. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just din bransch och budget. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi ge dig råd om val av produkter, design och kampanjstrategier som kommer att generera ökad synlighet och marknadsföring för ditt företag.

Välj Profilo som din partner för profilprodukter och låt oss hjälpa dig att bygga en stark och framgångsrik närvaro för ditt varumärke. Kontakta oss idag för att komma igång och ta din marknadsföring till nya höjder.


CSR - Corporate Social Responsibility - Hållbarhet

På Profilo strävar vi inte bara efter att erbjuda de bästa reklam- och profilprodukterna till våra kunder, utan vi är också engagerade i att främja CSR och hållbarhet i hela vår verksamhet. Vi tror på att göra affärer på ett ansvarsfullt sätt och att vara en positiv kraft för förändring i branschen.

En viktig del av vårt CSR-engagemang är att säkerställa att våra leverantörer uppfyller höga krav och certifieringar. Vi samarbetar endast med leverantörer som delar våra värderingar när det gäller etik, hållbarhet och arbetsförhållanden. Genom att ställa strikta krav på våra leverantörer säkerställer vi att våra produkter tillverkas under rättvisa och ansvarsfulla förhållanden.

Vi är stolta över att kunna säga att de fabriker som tillverkar våra produkter erbjuder en jämställd och säker arbetsmiljö för de anställda. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att alla våra leverantörer följer internationella arbetsstandarder och att de erbjuder sina anställda anständiga arbetsförhållanden. Det innefattar rättvis lön, rimliga arbetstider och säkerhetsåtgärder som skyddar personalens välbefinnande.

Genom att välja oss som din leverantör kan du vara trygg i att dina reklam- och profilprodukter inte bara uppfyller högsta kvalitetsstandarder, utan också tillverkas under ansvarsfulla och hållbara förhållanden.

Så när du väljer Profilo kan du vara säker på att du inte bara får produkter av högsta kvalitet, utan också att du bidrar till en bättre värld genom att stödja CSR och hållbarhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en mer rättvis och hållbar framtid.


Miljöpolicy

Vi är stolta över vårt engagemang för miljön och strävar efter att erbjuda hållbara profilprodukter som minskar vår påverkan på planeten. Vi förstår vikten av att vara ansvariga för vår miljö och arbetar aktivt för att minska utsläpp, främja återvinningsbara material och främja hållbara produktionsmetoder.

Vi erbjuder ett brett utbud av miljövänliga profilprodukter som är tillverkade av återvunna material eller biologiskt nedbrytbara alternativ. Genom att välja dessa produkter kan du vara trygg i att du gör ett positivt val för miljön och minskar avfallet.

Vi arbetar också för att minska vår egen miljöpåverkan som företag. Genom att effektivisera våra logistik- och distributions processer minskar vi transporter och därmed koldioxidutsläpp. Vi använder också energieffektiva metoder i våra anläggningar och främjar återvinning och avfallshantering.

För att säkerställa att våra produkter uppfyller höga miljöstandarder, samarbetar vi endast med tillverkare som har certifieringar och erkända miljömärkningar. Detta ger dig som kund förtroende för att våra produkter är både kvalitativa och miljövänliga.

När du väljer Profilo som din leverantör av profilprodukter kan du vara säker på att du gör ett positivt val för miljön. Vi strävar efter att vara en ledande aktör inom miljömedvetenhet och hållbarhet inom branschen.

Vårt slutgiltiga mål är att bara kunna erbjuda produkter som skapar ett positivt intryck på miljön. Än är vi inte där, men vi hoppas att vi ta oss dit så fort vi kan!

Låt oss tillsammans göra skillnad genom att välja miljövänliga produkter som minskar vår påverkan på planeten. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att välja de bästa miljövänliga profilprodukterna för ditt företag. Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid.