Så handlar du

Välj den eller de produkter som du vill beställa

Detta gör du genom att klicka dig runt på bland våra olika kategorier och produkter eller genom att söka efter den produkt du önskar i vår sökfunktion.

Läs på om produkten/produkterna

När du hittat den eller de produkter som du söker så klickar du på den för att få mer information om t.ex. pris och färg, minsta antal. Har du någon kompletterande fråga är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport via mail eller på tel: 070 - 970 74 87

Beställning

När du bestämt dig för vilken produkt du önskar så finns det två alternativ:

Alternativ 1 - Formulär
Välj den produkt som passar dig och fyll i formuläret så noga som möjligt.

Alternativ 2 - Mail
Skicka ett mail med din order till info@profilo.se. Vi behöver då följande information:

- Kontaktperson med telefonnummer
- Organisationsnummer
- Leverans- och faktureringsadress
- Produktens namn
- Färg på produkten
- Antal
- Färg på tryck
- Logotype/Tryck
- Eventuell deadline
OBS! Vi bekräftar alltid en inskickad order omgående med ett mail. Detta oavsett om ni fyller i formulär eller mailar till oss. Om ni ej fått en bekräftan, vänligen kontakta vår kundsupport omgående.

Orderbekräftelse och korrektur

Vi skickar en länk till en offert samt ett korrektur (en digital skiss på produkten med ert tryck på). Om priset och tryckets placering stämmer godkänner ni direkt genom att svara på mailet. Var alltid noga med att studera både offert och korrektur noga för att undvika onödiga fel.

Om allt ser bra ut och ni godkänner så skickar vi även ut ett nytt mail som bekräftar er beställning.

Leverans

Efter normalt 2-4 veckor efter lagd beställning levereras produkten till dig. Leverans sker direkt från något av våra tryckerier och frakten sker med någon typ av företagspaket (normalt Posten, DHL, UPS, TNT eller Schenker).

Betalning

Vid godkänd kreditprövning sker betalning mot faktura som kommer separat per post. Betalningstiden är normalt 15 dagar och betalning sker till vårt bankgiro. Vid ej godkänd kreditprövning, så sker betalning genom VISA eller Mastercard i förskott.