Påskskål Liten

Artnr: 120042-1

Dessa fina sjögräs-korgskålar är tillverkade av skickliga hantverkare i Bangladesh. Ett hållbart och naturligt material som blir till en tidlös produkt med skandinavisk känsla. En bestående korgskål med omtanke om både människa och miljö. De finns i 2 storlekar och fylls med inslaget kvalitetsgodis och ett påskkort med din logotyp/hälsning. Träkorten passar utmärkt till dessa korgskålar. Varje korgskålslås vackert in med cellofan och försluts med ett gult band.

Välj mellan:

Favoritmix (med nötter) - En inslagen blandning av de mest populära godisbitarna från kända varumärken. Innehåller bla Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Daim, Dumle, Plopp, Fox kola, Twix, Mars, Snickers, Bounty, Geisha, Nougatägg, Patroner (sur och salt) mm.

Pralinmix - En blandning av supergoda mjölkchokladkulor fyllda med vit mjölkkräm, mjölkchokladkräm/krisp & hasselnötskrän/krisp. Inslagna i fina pastellfärgade papper.

Favoritmix (med spår av nötter) - En inslagen blandning av de mest populära godisbitarna från kända varumärken. Innehåller bla Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Kitkat, Dumle, Plopp, Fox kola, Ryfors lakritskola, Bounty, Patroner (sur och salt) mm.


Produkten har utgått ur sortimentet.
Visa andra liknande produkter