Dubbellaminerad R-PET kasse

Dubbellaminerad R-PET kasse

Art.nr. 44309900

Kassar i R-PET är väldigt populärt, då det är ett återvunnet och slitstarkt material som håller för lång användning. Det är mjukare än PP woven, men stabilare än polyster och non woven. Kassen står därför "av sig själv", men är enkel att vika ihop. I detta exempel har vi inspirerat med tryck även på insidan av kassen. Samt en knäppning med kardborre. Du är fri att ändra storlek, design och utformning efter kunds önskemål. Vi hjälper dig gärna med skisser! Nedan pris är endast en indikation. Det är ett prisexempel vid 3000 st med dubbellaminering, bakgrundsfärg med 1-färgstryck på utsidan och 1-färgstryck på insidan, i storlek 40 x 30 x 10 cm.Minsta beställningsantal är 1000 st. Produktionstid ca 8 veckor efter godkänt prov. Vi förespråkar båtfrakt för miljöns och fraktekonomins skull. Lev.tid ca 8 veckor. Hör av dig för skarp offert till just dina önskemål.


Pris 36,60 kr

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Produktfärg

Pms white


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Be om offert

stAD Company

AD company är ett av Sveriges äldsta profilföretag. Vi sätter stort värde på att skapa trygghet för våra kunder genom socialt ansvarstagande.
Kemikalietester utförs regelbundet. Via externa revisioner och kontinuerliga uppföljningsbesök i våra fabriker säkerställs en hållbar produktion.
Vårt sortiment är noga utvalt och vi har lager, tryckeri- och brodyranläggning under samma tak, så vi kan hålla hög servicenivå och kvalitet.


Visa samtliga produkter från AD Company

AD Company CSR

AD company har alltid CSR högt upp på agendan. Vi vill leverera produkter som produceras under schysta villkor, fria från skadliga kemikalier och som lever upp till kraven på funktion. Detta kräver att vi ofta att vi måste gå ett par steg längre än andra för att nå dit det är det enda sättet att säkerställa ,och inte bara lita på ett påskrivet papper.
AD companys CSR arbete är omfattande, vi har en tydlig struktur, närvaro och uppföljningsrutin med våra producenter.
För dig som kund innebär våra ansträngningar att du inte riskerar att svärta ner ditt varumärke. För som alla vet; Ett lågt pris har också ett pris. Ett alltför lågt pris kan betyda dåliga arbetsförhållande, åsidosättande av miljön och kanske till och med barnarbete.
Det priset är vi aldrig beredda att betala!


Visa samtliga produkter från AD Company CSR
Art.nr. 44309900
Tryckinfo Vid märkning av färre än 1000 tillkommer ett underupplagetillägg.
Material Återvunnen PET 140 gsm
Märkning Laminering. Transfertryck rekommenderas vid fler än 2 tryckfärger, kontakta oss för pris.
Tryckstorlek Valfri - skräddarsys från 1000 st
Storlek Exempelmått 40 x 30 x 10 cm
Leveranstid Omärkta produkter 1-2 dagar. Med tryck/brodyr ca: 14 dagar (Undantag finns)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Exempelmått 40 x 30 x 10 cm 0