Vanliga frågor

Hur beställer jag?

För att kunna lägga en beställning måste ni ha ett konto hos oss. Du skapar enklast ett konto genom att trycka på ''Logga in'' - ''Skapa ett konto''. När ditt konto är klart och verifierat så kan du enkelt logga in och klicka runt dig bland våra produkter. Gå in på den produkten ni är intresserade av och lägg in antal, tryckmetod och er företagslogo. Tryck sedan på knappen ''Beställ produkt'' och sedan fyll i dina uppgifter. Du kommer alltid att få offert och korrektur att godkänna innan beställning är bindande.

Behöver du hjälp eller undrar över något eller någon produkt? Då går det även bra att skicka in ett mail eller din beställning till oss på epost: info@profilo.se

I vilket filformat ska mitt tryck vara?

I regel behöver vi er tryckfil i vektorgrafik. Vanlig filformat för vektorgrafik är EPS, AI, PDF och SVG. Även om du själv inte kan öppna filen, går det utmärkt att skicka in den, så hjälper vi dig.

Vad är ett brodyrkort?

En brodyr består ofta av flera tusen stygn och flera olika färger. Med hjälp av avancerade program programmeras varje stygn till den logga eller det budskap som ska broderas. Varje typ av stygn, färg, täthet, stygnlängd med mera planeras in för att få fram en så snygg och proffsig brodyr som möjligt. När detta hantverk är klart, sparas filen ut och används sedan i brodyrmaskinen som instruktion för hur den ska brodera motivet. Det är denna fil som vi kallar brodyrkort. Vi sparar alltid alla brodyrkort vi tar fram, för framtida beställningar.

Hur förskottsbetalar man?

Det absolut snabbaste sättet är att betala med VISA eller Mastercard. Kontakta din säljare, om du inte fått någon länk till den plats där förskottsbetalningen utförs.

Saknar du som kund möjlighet att betala med kort, går det också bra att betala via BankGiro. Betalning görs då till BG 5842-7063, med ditt ordernummer som referens.

Leveransdatum räknas alltid från när din betalning är profilo.se tillhanda.

Vad har ni för betalningsvillkor?

Efter godkänd kreditprövning är normala betalningsvillkor 15 dagar netto. Har du som beställare andra krav, är du välkommen att kontakta oss för en dialog.

I de situationer då vi inte kan bevilja 15 dagars kredit, behövs en förskottsbetalning.

Hur lång är leveranstiden?

Normal leveranstid står angivet på respektive produkt och brukar ligga runt 2-3 veckor. Viktigt att tänka på är att leveranstiden gäller från ditt godkännande. Glöm inte att meddela din eventuella deadline innan du lägger din beställning.

Hur skickas mina produkter?

Vi skickar som företagspaket, vilket betyder att din adress måste vara bemannad. Vi skickar med flera olika fraktbolag. För att veta vilket bolag din försändelse skickas med, kontakta din säljare.